Malin Baryard-Johnsson

Malin Baryard- Johnsson är en svensk hoppryttare med stora framgångar internationellt. Hon föddes i Söderköping 1975 och har ridit sedan sex års ålder då hon följde med sina syskon till stallet. Hon har tagit flera medaljer i stora internationella mästerskap där största meriten är ett OS- silver i lag vid OS i Aten 2004. Hon har även vunnit silver i lag i både VM, Jerez 2002 och i EM Arnhem 2001. År 2003 så blev hon rankad som etta i världsrankningen tillsammans med hästen Butterfly Flip. Hon har också tagit flera medaljer i de svenska mästerskapen bl. a ett guld vid SM i Strömsholm 2005. Malin är sedan 2004 gift med programledaren Henrik Johnsson och har tillsammans med honom två söner. Hon har också varit programledare för programmet Barbacka.

Erik Adielsson

Erik Adielsson är en svensk travkusk som föddes 1974 i Hyby. Han är i dag en av Sveriges allra skickligaste travkuskar och är känd för att vara startsnabb och teknisk och smart då han kör sina lopp. Han är gift med Disa och tillsammans så har de tvillingdöttrarna Stella och Julia som föddes 2010. Erik är förstekusk hos den fördetta otroligt framgångsrike kusken Stig H Johansson, numera en av Sveriges största tränare. Erik har stora framgångar som travkusk och har vunnit storlopp som Hugo Åbergs Memorial med hästen Citation, Svenskt travderby med Joke Face och Jämtlands stora pris med Victory Tilly. Han var också tillsammans med kusken Jennifer Tillman programledare för det populära programmet travkusken som sändes på Tv4.

Per Skoglund

Per Skoglund är bondgrabben som tagit travvärlden med storm. Inte nog med att han är programledare, konferencier, springande reporter på stallbacken så äger han själv sju hästar och kör själv lopp. Han spelar också trav tillsammans med sina vänner och han är dessutom gift med travreporten Paula Ahlström som han nu också väntar barn tillsammans med. Per lever och andas trav och älskar sporten, dess publik, hästarna och utövarna. Han är känd för att inte rädas att ställa de mer jobbiga frågorna till tränare och kuskar. Han har en filosofi att det inte behöver vara lagom jämt när det faktiskt kan vara mycket mer. Per brukar också leda webprogrammet Vass och Kass på ATG som ger tips om vilka man ska spika och inte.

Jessica Almenäs

Überproffset Jessica Almenäs är en otroligt duktig svensk programledare som lett stora livesändningar som fotbollsgalan och Kristallgalan. Hon är programledare för V75 direkt och andra travrelaterade program. Hon har med sitt proffsiga sätt gjort mycket för att öka populariteten för travsporten. Hon är själv mycket travintresserad och har vunnit större summor på V75. Jessica har varit gift med travprofilen Johan Edlund och tillsammans så har de sonen Jack. På senare år har hon varit gift med norske travryttaren Tore Andre Hansen som hon också har en son med. Jessica har mycket mer på sitt CV bl. a programledare för lets dance, svensk representant för tävlingen miss world och dessutom så har hon spelat basket på elitnivå.